siapa saya

Thursday, 12 February 2015

Saya Mengidam Rendang Daging

Sabar Menahan Keinginan nie sebab mahu makan Rendang daging...

Assalamualaikum wbt salam ceria semua..terima kasih sudi singgah ke blog saya nie....
hari nie saya mahu bagitahu satu dunia yang saya mengidamkan rendang daging...huhu..mana mahu cari rendang daging nie...lebih-lebih lagi di Lahad Datu. Memang susah giler mau cari.
 sampaikan saya google cari resepi rendang daging.jom layan gambar rendang daging yang tuan punya blog kongsikan..comfirm uol's terliur..hehehe..apatah lagi yang sedang mengidam macam saya nie...


rendang daging nampak cantik berseri sedap dan lazat..


ok sampai di sini dulu,,nanti kita jumpa lagi...ops!! sebelum terlupa saya mahu bagitahu jugak sepanjang kehamilan ke-4 nie saya mengamalkan set hamil shaklee yang terdiri daripada vita lea, vita c plus, b kompleks, ostematrix dan esp.

kalu ada yang berkenan dan memang memerlukan suplement nie dan saya amat rekomended pada ibi-ibu semua..

boleh pm saya
0165866290
hendrawati


2 comments:

  1. Salam kenal Hendrawati.
    Sedap nama macam rendang daging yang sedap tu! Cubalah..insyaallah menjadi dan sedap. Kalau dekat boleh k ita hulurkan sikit rendang tu untuk orang yang mengidam.
    Prod. Shaklee sangat sesuai untuk yang pregnant dan dalam pantang. Adik k ita sampai sekarang masih menyusukan anaknya yang dah nak masuk 2 tahun. Susunya masih ada sbb amalkan prod. ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam k ita..
      wah seronok berkenalan sama kak ita nie..
      iya kah mengidam nie sekrang...

      alhamdulillah..samalah nie kak tngh pregnant susu bdn masih ada ank ke 3 masih menyusu..bulan april nie masuk 2 tahun sudah..

      adik kak ita amalkan vitamin shaklee yang mana satu?
      seronok dapat feedback dari kawan2 dan kastemer dengan perkembangan positif mereka..syukur alhamdulillah

      Delete