siapa saya

Wednesday, 24 December 2014

8 PANDUAN MEMILIH COLLAGEN YANG BAIK

8 PANDUAN MEMILIH COLLAGEN YANG BAIK

Antara tips memilih kolagen anda

1. Lebih baik pilih dalam bentuk makanan(or cecair) berbanding yg kolagen yg disuntik. Ini utk memastikan sintesis enzim mengoptimumkan serapan ke dlm tubuh badan

2. Pilih size kolagen sekurang-kurangnya 1000 dalton dan ke bawah. Microfine size mmbantu penyerapan yang baik kerana size ini adalah paling optimum diserap oleh sel, maka setiap kolagen yang di ambil up to 100% diserap dan memberi efect lebih cepat.

3. Pastikan setiap pemilihan kolagen mempunyai emolient yang unggul dan boleh mengunci kelempaban yang berpanjangan.

4. Pastikan kolagen mempunyai antioksidaan yang tinggi untuk mengurangkan kesan pra-penuaan

5. Pastikan supplemen itu mempunyai elemen vitamin B-Complex untuk membantu sintesis atau pembentukan kolagen dari tubuh kita sendiri

6. Kolagen juga penting utk kekal cantik tapi pastikan ia ada kandungan glucosamine utk kesihatan sendi. (bonus point)

7. Pastilkan setiap kolagen itu mempunyai bahan yang merangsang pembentukan asid hyaluronic yang memberi kesan kulit lebih tegang kerana ia berfungsi mengikat kolagen dengan serat yang elastin.


KOLAGEN POWDER SHAKLEE


Baiklah semoga dengan perkongsian dari saya ini akan membantu dalam pemilihan kolagen yang terbaik untuk kita ...Bijak memilih jangan ambik sesuka hati nanti akan memberikan kesan sampingan pula nanti..

Cadangan saya kolagen powder shaklee memang terbukti berkesan selamat dan semulajadi melalui ujian klinikal dan terbukti

Jika ada sesiapa diluar sana yang merasakan inilah masalahnya untuk mendapatkan Kolagen Semulajadi ini. Janga ragu dan was-was untuk mencuba Kolagen Powder Shaklee. Saya sendiri sudah mengamalkannya dan alhamdulillah amat baik dan berkesa. Selain daripada kulit dan tahap kesihatan bertambah baik...kolagen shaklee ini jugak menjadi salah satu milkbooster saya...sebab saya masih susukan anak. Bukan 1 tapi dua orang sekali..kakak dan adik masing-masing berunur 3 tahun lebih dan 1 tahun 8 bulan..Alhamdulillah Allah berikan rezeki menyusukan anak.

Bonus jika membeli sepanjang bulan disember ini kerana bulan ini bulan istimewa
anda akan mendapat harga yang amat super duper MURAH KERANA DENGAN PEMBELIAN 3 KOTAK ANDA AKAN MENDAPAT SATU KOTAK PERCUMA...bulan promosi KOLAGEN SHAKLEE selain itu promosi jugak untuk VITAMIN C DAN VITAMIN E SHAKLEE

SAYA PATUT DAN WAJIB DAPATKAN KOLAGEN POWDER SHAKLEE BULAN INI DENGAN MENHUBUNGI SAYA

NO HP : 0165866290

Saya akan memberikan konsultasi yang ekslusif buat kastemer saya
free gift akan saya berikan ( ini tidak berkaitan dengan shaklee ) hanya dari saya sahaja

terima kasih...saya menanti panggilan anda

Thursday, 11 December 2014

KOLAGEN SHAKLEE PROMOSI PALING GEMPAK ABAD INI DISEMBER 2014!!!

SHAKLEE KOLAGEN POWDER AKAN DIBERHENTIKAN PENJUALANNYA?????

 WAJIB BACA ....PERKONGSIANG BUAT SEMUA.... LEBIH-LEBIH LAGI PENGGEMAR  kolagen khususnya penggemar kolagen shaklee...


Ok...Bismillahirahmanirrahim....Saya memang akan rasa bersalah kalau saya tidak kongsikan maklumat dibawah nie...



".Atas sebab garis panduan proses pendaftaran yang baharu dikenakan oleh kerajaan Malaysia, Collagen akan diberhentikan penjualan buat sementara waktu bermula 1 Januari 2015. Ini bermakna anda ada masa sehingga 31 Disember untuk membeli produk ini...Oleh kerana tempoh pendaftaran permohonan lesen produk yang baru akan mengambil masa 9 - 12 bulan, pihak Shaklee berbesar hati memberikan kepada anda PROMOSI beli 3 percuma 1.."

  pertikan dari blog PM cery ( mama faiz )

 

... Semalam dengar news ni ,terus I beli stok untuk sendiri. Lagipun yang ni expirednya lama lagi, cukup lah sampai diorang start jual  balik ujung  tahun depan kot.... Jadi, January nanti kalau anda pergi branch or HQ, takde dah yer.....tapi kalau nak gak boleh dapatkan dari pengedar2 yang ada stok.. tu pun kalau ada lah. kalau semua pakat simpan sendiri.. haaa menangis karang.. Jadi ambil peluang beli bulan ni .. lagi best sebab BUY 3 FREE 1

MASTER CERY PUN PULUN HABIS KOLAGEN  NIE SEBAB KHASIAT KOLAGEN
BOLEH BACA DI SINI
 



klik imej untuk  lebih jelas 

APA LAGI  DALAM GROP WHATSAPP  KAMI UNDER MAMI ATIE YC DAN MAMA NURUL HEBOH SEBAB KOLAGEN MAU DIBERHENTIKAN PENJUALANNYA SEKETIKA....WAH MEMANG TAK BOLEH JADI NIE...
SO KAWAN-KAWAN AMBIK PELUANG BULAN NIE SHAKLEE OFFER SEHINGGA 
START 10HB - 31HB DISEMBER

BUY 3 FREE 1
ANDA DAPAT 4 KOTAK SHAKLEE ..
KEAHLIAN PERCUMA..
DAPAT BONUS PULAK TUE..

BESTKAN....
PM SAYA HENDRAWATI UNTUK SEBARANG TEMPAHAN ATAU PERTANYAAN PRODUK
016-5866290 - HENDRAWATI @ ENDANG
SID PRO ANDA

SALAM SAYANG
....endang