siapa saya

Tuesday, 9 September 2014

SET ANAK PINTARSHAKLEE MEMANG SUPERB!!!

SET ANAK PINTAR: NUTRISI LENGKAP UNTUK ANAK ANDA
✔ Anak anda sembelit?
✔ Anak kerap jatuh sakit?
✔ Anda anda kurus dan kurang berat badan?
✔ Anak anda kurang selera makan?
✔ Anak anda mempunyai kulit sensitif?
✔ Kurang fokus dalam pembelajaran?

[] TESTIMONIAL ANAK SEMBELIT
Pn. Husni:
“Salam kak ira, ingat tak cerita sy pasal Akif yang sembelit?
Lepas diintroduce meal shake,sy sgt2 nk try tuk Akif.since dalam tu ade fiber, jd boleh tlg melawaskan perut budak kecik ni.jd sy pon try,alhamdulillah,smggu lepas cuba,dh nmpak beza dia.tiap2 hr buang air besar.n bowel movement pon smooth je,perut dh x buncit (hehe,kl buncit pon sbb minum air byk). N 7oz tu mcm xckup je,sbb die suka dgn rasa vanilla meal shake tu.”
[] TESTIMONIAL ANAK KURANG BERAT BADAN
Customer Pn. Iora:
“Salam semua. Anak kurang makan dan badan kecil saja..sure orang lain ingat baru setahun..begitu juga salah seorang custumer saya.. Sangat risau mengenai anaknya yang 2 tahun lebih..pelbagai supplemen dh cuba..badan tetap sama dan selera makan tak bertambah. Saya cadangan cuba mealshake dan alhamdulillah 2 hari lepas beliau sms saya seperti ini " Wsslm.. Bru tringt nk msg akk td. Alhamdulillah kak, mkn mkin brselera.. Srnok sy tgk. Kra msk moi kt bby, wat lbh utk dia skali. Kak tau x, msa 1st time sy bg.. Dr pg smpi mlm nk tdo bru brenti mkn, haha. Mkn xbyk, tp xbrenti.. Tgk semput pn da kurg da.. Klu x, btuk ckt ja.. Msti mlarat smpi ssak nfas.. Ni tgk, btuk ckt2 pas2 hlg.. Lega rsa sy kak.. Da lma cri supplement yg ssuai utk ank cmni.. Tqvm kak" ..bagi ibu2 diluar sana masih mencari supplemen untuk anak anda, cubalah mealshake.. Cust saya ni br cuba 2-3 hari dh nampak kesan..”
[] TESTIMONIAL ANAK KURANG SELERA MAKAN
Pn. Rima:
“Salam:)semue...ni first time nk wat testimoni,hri ni dh smigu gune Produk mealshake tuk ank sye,nampak sgt perubhn pde die,minum ssu kuat,mkn dhlh xpyah pakse2 lg dh pandai mtk sndri n xblh nmpk ape kite mkn msti die nk..skrg ni saye btul2 prcye ade Produk yg blh mmbntu ank sye,30/5 ni ank sye g tmbg mudh2hn naiklh brt bdnnye hihiiii..........thks pd Kak Yat Hayati krne bnyak mmbntu.....”
[] TESTIMONIAL ANAK KULIT SENSITIF
Pn. Yati:
“Assalam..hr ni nak share pasal mealshake. Br 5 hari mkn mealshakes, alhamdulillah dah nampak perubahan..ruam di muka & leher dah hilang..yeay kulit rayyan dah gebus..pipi pun dah chubby blk..^_^”
KENAPA PERLU MEMILIH SET INI?
★ Manfaat Omega Shaklee ★


1. Meningkatkan perkembangangan memori kanak-kanak
2. Meningkatkan sistem imun tubuh dan sangat bagus untuk kesihatan kanak-kanak
3. Membantu menyihatkan paru-paru
4. Omega 3 juga boleh memperbaiki masalah alahan kulit seperti eczema, psoriasis, dll
5. Membantu memperbaiki masalah autism
6. Membantu memperbaiki masalah kanak-kanak hyperactive
7. Mengawal masalah obesiti
★ Manfaat Mealshakes ★






1. Rasa vanila yang menjadi kegemaran kanak-kanak
2. Sesuai untuk kanak-kanak berumur 1 tahun keatas
3. Rendah lemak namun kaya dengan 19 vitamin utama, protein, fiber dan mineral serta kalsium yang penting untuk tumbesaran kanak-kanak.
4. Memberikan tenaga dan menguatkan sistem imun kanak-kanak
5. Memberikan kecergasan dan meningkatkan kesihatan
6. Mengurangkan eczema kepada kanak-kanak dan juga orang dewasa
7. Mengembalikan selera makan anak
8. Jika anak yang kerap demam lazimnya akan kembali sihat lebih cepat daripada biasa
9. Menangani masalah sembelit pada kanak-kanak
10. Amat bagus untuk kanak-kanak yang obesiti
★ Manfaat Vitamin C ★


1. Memelihara kandungan antioksidan semulajadi dalam tubuh
2. Antioksidan penting dalam melindungi sel kulit daripada rosak dan melambatkan penuaan
3. Menguatkan tulang, gigi dan gusi yang sihat
4. Meningkatkan sistem imun tubuh
Jom berikan yang terbaik untuk anak2 kita sempena PROMO MEALHSKAKES SEPANJANG SEPTEMBER INI.
Pm atau wasap sy untuk pertanyaan lanjut.

hubungi saya 
talian = 0165866290
facebook = Hendrawati Ariffin
fan page = H&R de nature shop
email = ndunk407@gmail.com

saya amat menghargai setiap kastemer saya

salam sayang
mama endang

No comments:

Post a Comment