siapa saya

Friday, 26 September 2014

resepi kulit cantik shaklee " si cantik manis "

Assalamualaikum wbt salam ceria semua..terima kasih kerana sudi singgah di blog saya ini...
saya doakan siaapa yng tengah baca sekarang  nie diberika rezeki kesihatan dan dimewahkan rezeki amin..

Baiklah kali nie saya mau kongsikan pula resepi cantik dan sihat dari saya yer..
.ok sudah bersedia kah belum?..kalu dah jom baca sampai habis...resepi nie mudah sangat ..semudah ABC..

resepi nie saya namakan " bancuhan si cantik manis ".....hehehehe..bunyi macam kelakar jak kan..
hah..jangan tidak tau..kalu diamalkan minuman nie comfirm menanggung risiko cantik dan sihat lah jawapnya...insyaAllah Amin..

ok kita mula dengan bahan- bahannya dulu ya.

1. 1 sudu makan esp
2. 1 sudu makan mealshake
4. 1 sudu tea vivix
5. air biasa 180 ml {mau tambah ais pun boleh}
6. shaker ( shaklee )

cara - caranya 

cara bancuh mudah sahaja tau. kita campurkan semua bahan -bahan di atas tadi ke dalam shaker yang berisi air ....
seterusnya kita shake dengan penuh kasih sayang dan sambil-sambil selawat dan zikir...bonus dapat pahala..bukan kah begitu?

ok sudah seronok shake tadi dengan sebati ...dah puas hati sampai berbuih-buih lagi tue...kan...
ok.....tadaa...ready to drink " bancuhan si cantik manis" ...


ok selamat mencuba semua..buat kawan-kawan yang belum mempunyai bahan- bahan ( vitamin dan suplement shaklee ) bolehlah meghubungi saya fb Hendrawati ariffin
atau boleh terus PM 016-5866290 ( whatsapp/sms)

dan semestinya buat kastemer saya, perkhidmatan konsultasi adalah tip-top..insyaallah

semua suplement di atas adalah sangat baik dan berkesan dalam membaikpulih sel-sel dalam badan dan memberikan sumber protien yang baik serta meningkatkan tahap kesihatan serta yang dapat tingkatkan semula jumlah kolagen dalam badan kita...

sapa yang tidak mau cantik kan...saya sendiri sangat suka pada kecantikan.,,walaupun saya paling malas mau bermekap....tapi kalu cantik semulajadi memang saya sangat suka...

baiklah sampi di sini dulu ya...nanti kita sambung lagi

insyaAllah dengan banyak tips yang berguna buat semua pembaca yang singgah di blog saya ini...

bye-bye jumpa lagi

wassalam..

love,
endang...



Tuesday, 9 September 2014

KOLAGEN SHAKLEE POWDER BERKESAN UNTUK KULIT CANTIK

Assalamualaikum wbt & salam ceria semua...





ok kali nie saya ingin share pula pasal keberkesanan collagen powder shaklee kepada anda semua..
kolagen shaklee nie memang best dan berkualiti serta berkesan..yang sudah pernah cuba dan amalkan makan kolagen shaklee tentu mereka tahu keberkesanannya,



kandungan Collagen Powder Shaklee






saya sudah ambik kolagen powder nie..saya sudah habiskan dua kotak..tapi bukan hari-harilah saya bancuh..kadang jarak 2 hari...mau jimat katakan..tapi bulan nie ada promosi shaklee beli 6 kotaknpercuma pula satu kotak, berbaloi tue..

kesan seawal 1 minggu dan untuk melihat kesan yang lebih mantap amalkan selama 8 minggu anda pasti teruja!!
ini bkan cakap kosong tau tapi semua nie adalah hasil kajian klinikal yang telah dijalankan
1. kelembapan meningkat sehingga 69%
2. memperbaiki kulit dan halus diperbailisehingga 75%
3. menghilangkan kedutan sehingga 80%
4. kulit semakin cerah sehingga 90%

bab kulit moist dan radiant tue sangat-sangat saya setuju...sebab ini pengalaman sendirisemasa saya minum kolagen powder ..bila kita bangun dari tidur kita akan dapat rasakan dan nampak muka glowing jer...best sangat..rasa cantik dan lebih berseri...

jom kita layan pula testimoni yang sudah konsium kolagen shaklee nie..







dan ini adalah saya sendiri


berminat boleh order KOLAGEN POWDER SHAKLEE

klik to 

hubungi saya 
talian = 0165866290
facebook = Hendrawati Ariffin
fan page = H&R de nature shop
email = ndunk407@gmail.com



saya amat menghargai setiap kastemer saya

salam sayang
mama endang









SET ANAK PINTARSHAKLEE MEMANG SUPERB!!!

SET ANAK PINTAR: NUTRISI LENGKAP UNTUK ANAK ANDA
✔ Anak anda sembelit?
✔ Anak kerap jatuh sakit?
✔ Anda anda kurus dan kurang berat badan?
✔ Anak anda kurang selera makan?
✔ Anak anda mempunyai kulit sensitif?
✔ Kurang fokus dalam pembelajaran?

[] TESTIMONIAL ANAK SEMBELIT
Pn. Husni:
“Salam kak ira, ingat tak cerita sy pasal Akif yang sembelit?
Lepas diintroduce meal shake,sy sgt2 nk try tuk Akif.since dalam tu ade fiber, jd boleh tlg melawaskan perut budak kecik ni.jd sy pon try,alhamdulillah,smggu lepas cuba,dh nmpak beza dia.tiap2 hr buang air besar.n bowel movement pon smooth je,perut dh x buncit (hehe,kl buncit pon sbb minum air byk). N 7oz tu mcm xckup je,sbb die suka dgn rasa vanilla meal shake tu.”
[] TESTIMONIAL ANAK KURANG BERAT BADAN
Customer Pn. Iora:
“Salam semua. Anak kurang makan dan badan kecil saja..sure orang lain ingat baru setahun..begitu juga salah seorang custumer saya.. Sangat risau mengenai anaknya yang 2 tahun lebih..pelbagai supplemen dh cuba..badan tetap sama dan selera makan tak bertambah. Saya cadangan cuba mealshake dan alhamdulillah 2 hari lepas beliau sms saya seperti ini " Wsslm.. Bru tringt nk msg akk td. Alhamdulillah kak, mkn mkin brselera.. Srnok sy tgk. Kra msk moi kt bby, wat lbh utk dia skali. Kak tau x, msa 1st time sy bg.. Dr pg smpi mlm nk tdo bru brenti mkn, haha. Mkn xbyk, tp xbrenti.. Tgk semput pn da kurg da.. Klu x, btuk ckt ja.. Msti mlarat smpi ssak nfas.. Ni tgk, btuk ckt2 pas2 hlg.. Lega rsa sy kak.. Da lma cri supplement yg ssuai utk ank cmni.. Tqvm kak" ..bagi ibu2 diluar sana masih mencari supplemen untuk anak anda, cubalah mealshake.. Cust saya ni br cuba 2-3 hari dh nampak kesan..”
[] TESTIMONIAL ANAK KURANG SELERA MAKAN
Pn. Rima:
“Salam:)semue...ni first time nk wat testimoni,hri ni dh smigu gune Produk mealshake tuk ank sye,nampak sgt perubhn pde die,minum ssu kuat,mkn dhlh xpyah pakse2 lg dh pandai mtk sndri n xblh nmpk ape kite mkn msti die nk..skrg ni saye btul2 prcye ade Produk yg blh mmbntu ank sye,30/5 ni ank sye g tmbg mudh2hn naiklh brt bdnnye hihiiii..........thks pd Kak Yat Hayati krne bnyak mmbntu.....”
[] TESTIMONIAL ANAK KULIT SENSITIF
Pn. Yati:
“Assalam..hr ni nak share pasal mealshake. Br 5 hari mkn mealshakes, alhamdulillah dah nampak perubahan..ruam di muka & leher dah hilang..yeay kulit rayyan dah gebus..pipi pun dah chubby blk..^_^”
KENAPA PERLU MEMILIH SET INI?
★ Manfaat Omega Shaklee ★


1. Meningkatkan perkembangangan memori kanak-kanak
2. Meningkatkan sistem imun tubuh dan sangat bagus untuk kesihatan kanak-kanak
3. Membantu menyihatkan paru-paru
4. Omega 3 juga boleh memperbaiki masalah alahan kulit seperti eczema, psoriasis, dll
5. Membantu memperbaiki masalah autism
6. Membantu memperbaiki masalah kanak-kanak hyperactive
7. Mengawal masalah obesiti
★ Manfaat Mealshakes ★






1. Rasa vanila yang menjadi kegemaran kanak-kanak
2. Sesuai untuk kanak-kanak berumur 1 tahun keatas
3. Rendah lemak namun kaya dengan 19 vitamin utama, protein, fiber dan mineral serta kalsium yang penting untuk tumbesaran kanak-kanak.
4. Memberikan tenaga dan menguatkan sistem imun kanak-kanak
5. Memberikan kecergasan dan meningkatkan kesihatan
6. Mengurangkan eczema kepada kanak-kanak dan juga orang dewasa
7. Mengembalikan selera makan anak
8. Jika anak yang kerap demam lazimnya akan kembali sihat lebih cepat daripada biasa
9. Menangani masalah sembelit pada kanak-kanak
10. Amat bagus untuk kanak-kanak yang obesiti
★ Manfaat Vitamin C ★


1. Memelihara kandungan antioksidan semulajadi dalam tubuh
2. Antioksidan penting dalam melindungi sel kulit daripada rosak dan melambatkan penuaan
3. Menguatkan tulang, gigi dan gusi yang sihat
4. Meningkatkan sistem imun tubuh
Jom berikan yang terbaik untuk anak2 kita sempena PROMO MEALHSKAKES SEPANJANG SEPTEMBER INI.
Pm atau wasap sy untuk pertanyaan lanjut.

hubungi saya 
talian = 0165866290
facebook = Hendrawati Ariffin
fan page = H&R de nature shop
email = ndunk407@gmail.com

saya amat menghargai setiap kastemer saya

salam sayang
mama endang

Monday, 8 September 2014

KULIT CANTIK, GEBU, HALUS MULUS DENGAN SHAKLEE

set kecantikan / kulit shaklee pilihan ramai



Assalamualaikum wbt..apa kabar semua semoga kita dalam rahma tAllah SWT..Amin..

dari tajuk jak bukan main lagi kan..siapa yang tidak suka cantik kan..semua pun mau cantik selain sihat..


sihat dan cantik jadi impian wanita-wanita. Malah, kaum adam jugak bukan main jugak sekarang menitikberat soal kecantikan. Wah, bayangkan inilah kulit wajah kita..emmm best sangat-sangat kan..





apa yang ingin saya kongsikan di cini khas buat anda semua yang mahu kulit cantik secara alami hanya dengan mengamalkan set kulit cantik shaklee. Benarkah shaklee ada produk yang begitu best!!
sudah tentu ada ya..





Ramai kita lihat artis-artis di Malaysia mahupun luar negara tips kecantikan mereka selain daripada pemakanan, gaya hidup sihat dan penjagaan muka secara luaran tetapi mereka jugak mengambil suplement sebagai kesihatan dalaman yang seterusnya menghasilkan kecantikan alami. mereka mengambil suplement dan vitamin khas untuk kulit cantik selain untuk kesihatan




shaklee menawarkan beberapa produk khas untuk kulit cantik beseri:


" iya kah kulit boleh cantik berseri hanya dengan makan vitamin dan suplemnent shaklee nie... macam tak percaya saja...!! 
Persoalan anda akan terjawap !!

APA ITU PENJAGAAN LUARAN DAN DALAMAN?





Baiklah, penjagaan luaran itu seperti mencuci muka, menggunakan toner seterusnya pelembab.

kalu yang lebih rajin itu akan melakukan rutin seperti facial, mask scrub muka dan menggunakan serum.
sterusnya penjagaan dalaman pula adalah dengan mengambil suplement atau vitamin-vitamin tertentu untuk penjagaan dalaman pula..

entry kali nie saya ingin kongsikan dengan anda penjagaan dalaman. Pilihan saya untuk penjagaan dalaman mestilah yang sentiasa berkesan , sentiasa selamat dan sentiasa mesra alam semestinya SHAKLEE.

Penting bagi kita untuk menjaga kesihatan kulit dari dalam kerana setiap apa yang dilihat selalunya bermula dari dalaman. Secara amnya, keadaan persekitaran adalah penyebab utama kepada kerosakan kulit selain daripada faktor umur, pemakanan, dan juga alahan sehingga menyebabkan kulit mempunyai pelbagai masalah seperti jerawat, kulit kusam dan kering, pigmentasi dan banyak lagi. 


baiklah dalam set kulit cantik berseri shaklee  terdiri daripada:














senarai set kulit cantik shaklee dari dalam seterusnya terserlah di luaran...


FUNGSI SETIAP VITAMIN 

Manfaat utama
1. membentuk kolagen
   merangsang pembentukan kolagen. Kolagen adalah sebatian asa otot, gusi, rangka dan tulang rawan. 
   Oleh itu, ianya mampu mempertingkatkan kedut dan menghalang otot menjadi lembik

2. Mencantikkan Kulit
   Ambil vitamin C setiap hari untuk kulit lebih cerah, melambatkan penuaan, dan menyekat
   pembentukan pigmen. Pigmen adalah penyebab utama kejadia jeragat.

  selain itu fungis vitamin c adalah untuk memperbaiki simptom pendarahan, meningkatkan sistem imun,
  memerangi kancer dan mengekalkan kolestrol sihat.

Manfaat Utama
1. anti-penuaan
   1 kapsul vitamin E setiap hari membantu melambatkan penuaan, mengurangkan kedut, garis halus,
   parut, akne dan bintik penuaan. Ianya mampu memulihkan tekstur kulit dan ton muka,dada dan otot
   paha

2. memperbaiki parut
   memperbaiki bengkak dan ulser kulit. Boleh dikenakan terus pada luka untuk mengurangkat kesan 
   parut

3. anti oksidan uang kuat
   pengambilan lebih daripada 1,200IU sehari untuk anti-oksidan yang kuat dan berkesan untuk 
   melawan kanser, mengukuhkan sistem imin, menghalang atau melambatkan tumor, mengurangkan
  kerosakan akibat radikal bebas. Ianya juga memperbaiki masalah aoksida-katarak dan masalah
  penglihatan

  Selain itu, melindungi jantung, meningkatkan kemampuan reproduktif, kelastarian tenaga,
  memperbaiki arthiritis serta meghalang keguguran.





Manfaat utama
1. awet muda
   asid amino yang penting untuk membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit, gland
   dan lain-lain. Pengambilan yang kerap adalah kunci awet muda.

2. membaiki pigmentasi
   membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, memperbaiki pigmentasi dan 
   kedutan kesan tua.

  Selain itu esp jugak baik untuk hormon, baik untuk masalah prostat, pembekal tenaga 
  dan membaiki memori.


Manfaat utama
1. pembekal kolagen badan dan semestinya untuk tampak lebih muda dan rasa lebih muda

TAMPAK LEBIH MUDA
   A) Kolagen memberi manfaat untuk menguatkan rambut dan merangsang peryumbuhan semula.
   B) kuku jadi kuat, bintik hitam hilang dan pangkal kuku akan akan mengekalkan warna yang sihat
  C) kulit akan kurang kering dan elestasiti bertambah baik dan kulit jugak akan cepat sembuh
      serta mngurangkan parut
  D) membantu menghilangkan tanda penuaan.

   
RASA LEBIH MUDA
A) kolagen membantu menguatkan tulang dan mengurangkan kemungkinan tulang rapuh
B) kolagen jugak membntu dalam mengurangkan geseran pada sendi-sendi.
C) baik untuk mata yang sihat. Sel Glya membekalkan nutrisi kepada otak dan disokong oleh 
    kolagen. ini penting untuk menentukan agar otak anda mendapatkan kolagen yang sepatutnya



MAnfaat utama
1. berupaya mengaktifkan pengawalan utama genetik uang menolong melambatkan 
   penuaan pada tahap selular.
   boleh baca link ini ingin tahu pasal vivix.

bertindak dengan 4 mekanisme

1. melindungi dan memperbaiki sellular DNA
2. memberi impak positif kepada pengawalan genetik
3. menggalakkan biogenesis ( pembentukan baru ) mitochondria
4. melambatkan pembentukan protin AGE ( ADVANCED GLYCATION END PRODUKS) 




Manfaat 

kulit anda akan lebih muda kerana?
 CoQ10 meningkatlan peredaran darah untuk membekalkan tisu kulit dengan cukup oksigen
 dan nutrisi untuk pemulihan, rejuvenasi dan penghasilan kolagen. ini mambantu kulit lebih tegang , lebih cerah dan berseri. Dan jangan tidak tahu ia jugak boleh menjadi sunblock...makan sebiji sudah cukup untuk melindungi kulit anda ...bestnya




baik untuk menghalang kemurungan, sakit kepala,,stress serta mood kurang baik..
oleh demikian...tiadalah mahu marah-marah saja kan..kalu marah-marah saja itu yang muka semacam lepas tue timbullah kedut-kedut dimuka..tak gitu...

Inilah semua vitamin-vitamin yang berkaitan dengan kulit cantik nie..
dan saya sendiri sudah merasai kesemua vitamin ini..bukan saja kulit kita tidak kusam dan berjerawat yang penting tahap kesihatan kita pun terjamin....kita sihat,,anak sihat suami pu  suka...dan bonus bila rasa diri ini cantik jer,,

sapa yang tidak mau cantik dan sihat kan,....

so kepada anda yang berminat tue
bolehlah dapatkan daripda saya selaku pengedar sah shaklee anda

jika ingin membeli SET KULIT CANTIK PILIHAN ANDA
bolehlah buat belian terus sendiri
dengan klik di bawah



bagi yang ingin membeli dari saya atau ingin mendapatkan harga lebih murah atau ingin menjadi ahli shaklee boleh hubungi saya


hubungi saya 
talian = 0165866290
facebook = Hendrawati Ariffin
fan page = H&R de nature shop
email = ndunk407@gmail.com

saya amat menghargai setiap kastemer saya


salam sayang
mama endang









Friday, 5 September 2014

FACT TENTANG SHAKLEE

Tentang Kami

OK NIE PETIKAN DARIPADA LAMAN WEB SHAKLEE MALAYSIA

NIE LAH ANTARA SEBABNYA JUGAK SAYA PERCAYA DAN MENGAMBIL PRODUK SHAKLEE SEBAGAI VITAMIN DAN SUPLEMENT SERTA PENJAGAAN KULIT MUKA DAN RUMAH  UNTUK KEGUNAAN SEISI KELUARGA KAMI


Di Shaklee, kami percaya bahawa alam semula jadi mengandungi 1001 rahsia untuk kehidupan yang lebih lama, sihat dan produktif.

Kisah kami bermula hampir 60 tahun yang lalu apabila Dr. Forrest C. Shaklee, dengan falsafah kehidupannya Living in Harmony with Nature® telah mencetuskan gerakan yang berterusan untuk membantu ke arah kehidupan yang lebih bahagia dan lebih sihat.
Hari ini, kami merupakan syarikat pemakanan semula jadi nombor satu di Amerika Syarikat, dengan pejabat di seluruh dunia dan tenaga pakar terkemuka dalam bidang penyelidikan pemakanan. Kami melepasi dan melangkaui piawaian industri setiap masa bagi memastikan produk kami Sentiasa Selamat, Sentiasa Berkesan dan Sentiasa Mesra Alam.
Kami menguji setiap bahan baharu untuk mengesan lebih 350 bahan cemar berbahaya.
Kami menjalankan lebih 100,000 ujian kualiti setiap tahun bagi menjamin ketulenan tertinggi sebolehnya.
Kami telah melaburkan lebih $250 juta dalam ujian klinikal, penyelidikan dan pembangunan.
Kami juga menawarkan peluang kepada sesiapa sahaja yang berminat untuk menjana pendapatan sampingan dengan berkongsi produk kami.
Sehingga hari ini, kami telah membayar komisen bernilai lebih $6.7 bilion kepada para Pengedar kami, dan kami menjemput anda untuk mengecapi manfaat memiliki perniagaan Shaklee anda sendiri.
Semua tanda dagangan adalah hak milik empunya masing-masing.


 

IDOLA SAYA DALAM DUNIA PERNIAGAAN SHAKLEE

BERSAMA SUSUL GALUR SAYA DALAM KELUARGA SHAKLEE

Bismillahirahmanirahim
Assalamualaikum wbt & salam sejahtera semua..apa kabar semoga yang menbaca halaman ini diberikan kesihatan daripada Allah SWT..alhamdulillah syukur kita masih terus diberikan rezeki untuk terus hidup dan beilah kebaikan kepada insan lain dan bantulah orang lebih ramai..

Iya, inilah niat saya untuk menjalankan bisnes shaklee..pada awalnya hanya untuk makan senditi dan cuba-cuba untuk jadikan sebagai side income...dan apabila saya sudah terjebak dengan dunia shaklee dan bersahabat dengan family shaklee yang menjalankan bisnes ini dengan cara yang sepatutnya dan mengikut syariat islam...Alhamdulillah.... im on a right track...sebabnya saya berada dinaungan jutawan muslimah shaklee...saya amat kagumi master cery..master lyna noh dan master Hadhatina..mereka lah sumber inspirasi saya dan idola serta sangat berharap saya dapat bertemu dengan mereka dan menjadikan mereka mentor dalam shaklee..sepanjang saya menjalankan bisnes ini

Master cery bolehlah  klink di sini...saya sangat kagumi kecekalan beliau sehingga berjaya ke tahap ini..sehingga menjadi bahan bualan mulut CEO shaklee Mr.Roger Barnett..ramai master-master yang lahir di bawah grop jutawan shaklee..syukur dengan rahmat Allah berikan..

tengok gambar pun sudah terasa auranya..apatah lagi kalu bertemu...amin..panjang umur dapat bertemu....


Master lyna Noh dan pasangan idealnya master zainul klik di sini untuk bacaan lanjut yang sangat kental dan kuat menjalani kehipan seharian sebagai sid dan pengembara seluruh dunia..Subahanallah...sungguh bertuah..dan saya amat meminati dunia pengembaraan ini...serta amat menggalakkan ibu-ibu menyusu badan.

jangan mare yer saya suka tengok gambar nie cute jer,,,1st time jumpa hari tue masa di jom hebat kota kinabalu bulan awal tahun januari 2014..memang energetic pasangan master nie..

Seterusnya Master Hadhatina klik di sini yang amat saya gemari setiap video- video yang beliau share di laman  sosial youtube..pasangan yang popular dengan gajet-gajet serta tidak lain tidak bukan saya kagumi sifat keibuan yang mami Hadhatina pamerkan..dan terbukti ke mana beliau pergi pasti anak-anak tidak pernah dilupakan dan amat menitikberatkan budaya penyusuan ibu..

sweet dan comel jer pasangan nie kan...suka sangat-sangat dengan cara master nie buat video...kagum denngan durang nie harap dapat jumpa ...

Mereka insan-insan yang saya tidak pernah miss dalam mengetahui setiap perkembangan mereka melalui laman sosial..dan semestinya saya sangat berharap dapat menjadikan mereka mentor saya dalam menuju kejayaan dalam dunia perniagaan shaklee ini.

Tidak lupa mama Nurul Chrysalis selaku neni saya 
beliau lah jugak yang sentiasa memberikan semangat dan dorongan..selalu kena marah..sebab marah sayang kat kita..tq mama nurul chrysalis

bakal master coordinator tidak lama lagi..amin

dan mami kesanyangan saya mami Atiey YC yang comel..sentiasa memberikan kata-kata semangat dan teguran serta peringatan bila saya ada buat silap..
sayang mami atie

mami shaklee saya cute kan...bakal master jugak nie tahun ini insyaallah


dan its me....hendrawati ariffin insan yang berjiwa besar untuk melangkah lebih jauh lagi...
tunggu kehadiran saya sebagai master coordinator pula ya

bersama suami & anak-anak tercinta dan kami bakal master coordinator shaklee SEPT 2015


Semoga impian saya untuk menjadi 
MASTER COORDINATOR 
 SEPTEMBER 2015 
menjadi nyata!!!AMIN...

Collagen Powder - Untuk kulit yang tampil lebih muda dan lebih sihat

Untuk kulit yang tampil lebih muda dan lebih sihat

SEMPENA PROMOSI LAGI BULAN INI KOLAGEN POWDER SHAKLEE SEPANJANG BULAN SEPTEMBER DAN OKTOBER

DENGAN PEMBELIAN 6 KOTAK ANDA AKAN MENDAPAT PERCUMA 1 KOTAL LAGI
BONUS CASH DARI SHAKLEE
DAN PENJIMATAN UNTUK DIKECUALIKAN DARI MEMBAYAR DUIT YURAN KEAHLIAN SEBANYAK RM75 BAGI SEMENANJUNG
DAN RM85 BAGI SABAH /SARAWAK

JOM BERKENALAN DENGAN KOLAGEN POWDER SHAKLEE

 

Shaklee Collagen Powder ialah suplemen kolagen tercanggih yang mengandungi 4,000mg ekstrak Kolagen RSS (Red Snapper Scale) proprietari yang tulen dan berkualiti tinggi daripada sisik ikan merah. Kolagen Shaklee mempunyai molekul yang amat ringan, lebih kurang 1,000 Dalton*, menyebabkannya mudah diserap oleh tubuh bagi merangsang sintesis kolagen pada lapisan dermis.

Bagi meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyerlahkan kecantikan dalaman anda, produk kolagen kami dirumus dengan tujuh bahan utama termasuk ekstrak biji Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerang-kerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B.

Shaklee Collagen Powder mudah larut dan boleh dicampurkan ke dalam makanan dan minuman kegemaran anda. Setiap sajian dibungkus dalam paket berasingan untuk pengambilan pada bila-bila masa dan di mana sahaja.
* Berat molekul kolagen diukur dalam Dalton. 
CREDIT TO SHAKLEE2U


BOLEH HUBUNGI SAYA

Hendrawati Ariffin
0165866290
sid 971466
cod lahad datu
penghantaran seluruh malaysia
salam sayang
mama endang