siapa saya

Friday, 11 July 2014

Cara bancuh ESP, MEALSHAKE DAN PERFORMANCE DRINK yang marvelous!!

Assalamaualaikum wbt & salam sejahtera semua..alhamdulillah semua ceria hendaknya.

  1. Baiklah, dengan hati gembira saya nak sangat kongsikan pada kamu semua cara bancuh tiga minuman kegemaran saya nie. Tak lain tak bukan tentunya tiga minuman hebat nie..ci hot ESP , Si Hebat Performance Drink dan c Manja Mealshake!!. atau lebih di kenali dengan mighty 3gem ..

Bertepatan sekarang bulan puasa nie..hah.sesuai sangatlah amalkan Set Ramadhan shaklee nie. Tidak rugi kamu beli..sangat-sangat berbaloi.

ketiga-tiga gabungan hebat ini sangat best tau.sebab kalu kita minum sekali sudah cukup mengeyangkan..

cara bancuhnya pun mudah sahaj. semudah ABC!

BAHAN-BAHAN

1 sudu makan ESP
1 sudu makan MEALSHAKE
1 sudu makan PERFORMANCE DRINK
100 ml air suam( ikut kegemaran masing ejuk pun boleh )
shaker Shaklee(atau shaker pilihan anda)
150 ml susu kegemaran anda

CARA-CARANYA
1. sediakan shaker
2. masukkan air suam dan susu 
3.kemudian campurkan ESP , MEALSHAKE dan PERFORMANCE DRINK ke dalam shaker yang berisi air tadi.
4. akhir sekali bancuh dalam shaker. shake dengan sepenuh hati sambil senyum
5. hasilnya memang sangat sedap tau.

Dah siap tinggal minum....minum masa sahur.

belum cuba belum tau..sudah cuba dan rasakan sendiri feelnya pasti anda akan repeat order..senang jak kan..bukan susah pun bancuh minuman sihat nie

oya, kalu kamu rasamau tambah buah kurma pun boleh tak ada masalah..malah lebih baik, kan..


SELAMAT MENCUBA YA KAWAN-KAWAN!

Yang belum ada set nie bolehlah buat tempahan hari ini jugak.
nie lah masanya anda dapatkan hari ini jgk

mahu dapatkan set ini klik dibawah



SEBARANG PERTAYAAN SILA HUBUNGI:
NO Telefon = 0165866290
Email = ndunk407@gmail.com
FB = Hendrawati Ariffin





No comments:

Post a Comment