siapa saya

Wednesday, 12 March 2014

ESP PROMOSI BULAN MAC

BELI 6 PERCUMA 1...HEBAT SHAKLEE NIE..


bismillahirahmanirahim....
assalamualaikum wbt..
hi apa kbr pembaca blog saya nie..

alhamdulillah hari nie dapat juga jari jemari saya nie..menaip di atas keyboard laptop asus pnjam dari husband . husband punya ..hihi..laptop sndiri sdh hang@kong@rosak..huhu..
tq sayang..

opp!!..sebenarnya nak cerita pasal esp nie...yg dah kenal shaklee confirm dah jatuh cinta dan sedia maklum dgn manfaat yg banyak dari pngmbilan esp nie kan...tapi buat mereka yg baru nak berjinak2 dgn produk kesihatan shaklee ..jangan tidak tau shaklee ada mengeluarkan satu produk yg berasaskan soya yg membekalkan sumber protien terbaik...semestinya!!..emmm..betul...

tak percaya biar saya explain sikit sebanyak fakta dan info mengenai esp (energizing soy protien) kesukaan saya nie...dan tentu menjadi pilihan ramai pengemar shaklee..

Apa itu esp?
esp adalah energizing soy protien..dari nama pun sdh dapt kita tau..tenaga..soya protin...



ok..nie lah esp tu...
untuk pengetahuan para pembaca sekalian.. shaklee merupakan syarikat pertama yg menciptakan makanan tambahan protin berasaskan kacang soya..hakikatnya, pengasingan protin yang di cipta oleh Dr. Shaklee awal 70-an dan memang banyak ujian klinikal telah mmbuktikan bahawa Dr Shaklee telah mengetahui protin soya adalah faktor utama dalam penjagaan kesihatan unggul..

saya suka nak sampikan juga kepada para pembaca, ESP shaklee diiktiraf dunia dgn kajian klinikal yg ekstensif dan komprehensif(wah! istilah hebat)..menunjukkan kualiti soya yg berkualiti tinggi.

tahukah anda kacang soya esp?
soya digunakan adalah non-GMO( non-genetically modified organism) dengan kadar suhu yang rendah.
setiap 850mg (1 canister esp ) dihasilkan daripada 30 kg kacang soya
 memberikan tenaga segera dan tahan lama

"esp shaklee juga satu-satunya produk dalam pasaran yang menjamin penyediaan 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh kita.
diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
sesuai untuk semua peringkat umur..dari muda hingga ke tua..
selain indeks glisemik bagi esp juga adalah rendah maksudnya sesuai bagi mereka  yang mengidap kencing manis

#fakta esp
satu hidangan bersamaan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu rendah lemak, tiada kolestrol, tiada asid uric dan sangat mudah diderap oleh tubuh kita.

keistimewaan esp shaklee


Apa kepentingan protin?
protin adalah bahann utama dalam pembentukan pelbagai organ dan tisu dalam badan serta komponen utama kepada hormon manusia. ia juga meransang fungsi psikologi kita. kekurangan protin menyebabkan kelemahan dalam sistem imun untuk melawan penyakit, masalah lebihan air yang tinggi dalam badan, kehilangan kepejalan otot, perubahan warna rambut, bantut pertumbuhan, masalah penghadaman, masalah penghasilan darah dan hormon , dan akhirnya membawa kegagalan fungsi organ serta boleh membawa maut.

apa pula yang dimaksudkan asid amino?
protin nie sebenarnya terdiri lebih daripada 20 jenis asid amino yang setiap satunya menghasilkan jenis protin yang berbeza-beza mengikut keperluan tubuh.
tubuh kita juga menghasilkan asid amino tapi tidak perlu..asid amino perlu pula didapati daripada sumber pemakanan..maka dengan itu shaklee telah menyediakan kesemua sid amino perlu tersebut.
dengan melalui proses pensijilan yang dikenali Identity Preserved Program (IPP) bagi memastikan kualiti kasang soya dan bebas daripada pendedahan genetik sehingga kepada pengeluarannya..
wow..betapa shaklee menitikberatkan soal kualiti dalam penghasilan protin..bagi menghasilkan esp!!

Cadangan pengambilan esp=
 2 -3 kali sehari, 2 sudu besar ( perut kosong )
boleh campur dengan meal sahake dan performance drink

selain 2 boleh adddengan minuman kegemaran anda , buahan , ais kalu mau, kecuali jangan add dengan minuman kafein dan bikarbonat..

ok..2 sikit sebanyak pasal esp..rujukan daripada buku panduan nutrisi shaklee
harap dapat memberikan maklumat..

oya,,bagi yangdapatkan esp nie boleh 

pm/whatsapp/hubungi saya
016-5866290
hendrawati@ndang
your trusted sid
971466

with love smile owez

UNTUK ORDER KLIK SINI




Saturday, 8 March 2014

VIVIX ATASI CANCER


VIVIX MINUMAN BOTANIKAL SHAKLEE


                                   Vivix™

Revolusi Terbaru dari Shaklee
Vivix™ Minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. 


Vivix ™ mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.  


Bakal dipatenkan tidak lama lagi.  Bahan-bahan utamanya telah diuji secara klinikal dan ianya eksklusif untuk Shaklee.

HARGA PASARAN RM475.00

UNTUK TEMPAHAN ANDA

SILA KLIK